GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Miért a Xypex?
 
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex egyedülálló kristályos technológiája vízzáróvá teszi és megvédi a hídszerkezetet a fagyás-olvadás ciklusok okozta káros hatásoktól, a kloridoktól és a szélsőséges hidrosztatikus nyomás okozta támadásoktól, még a legsúlyosabb környezeti feltételek esetén is.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

A megfelelő termékek

Xypex adalékszer új betonszerkezeteknél
Új építésű betonszerkezeteknél a Xypex kristályos technológia alkalmazásának javasolt formája a Xypex betonadalékszerek használata. Mivel a Xypex adalékszert a keveréssel egy időben adagolják a betonhoz, így az a teljes betonmátrix szerves részévé válik, csökkentve ezzel a vízbehatolás, a klorid- és szulfátszennyezés, a karbonátosodás, az alkáli-adalékanyag reakciók és egyéb agresszív vegyi anyagok potenciálisan káros hatásait. A Xypex adalékszer hozzáadása egy rendkívül hatékony módszer a beton tartósságának növelésére.
    » Xypex betonadalékszerek
   

   
    Felújítás és javítás
A Xypex speciális bevonó- és javítóanyagok lehetővé teszik, hogy a tulajdonosok, tervezők és a kivitelezők gazdaságilag hatékonyan, környezetkímélő módon és biztonságosan állítsák helyre a nem megfelelő vagy rossz állapotú betonszerkezeteket, amik a hidrosztatikus nyomás, a klorid- és szulfátszennyezés, a karbonátosodás, az alkáli-adalékanyag reakciók során vagy egyéb agresszív vegyi hatás miatt károsodtak. A Xypex Concentrate és a Xypex Modified termékek speciális bevonóanyagként alkalmazhatók a beton felszínén. Eltérően más anyagoktól, melyek száraz betonfelületet igényelnek, a Xypex termékeket nedves betonfelületen kell alkalmazni, ami e szerkezetek tipikus tulajdonsága. Ez a nedves környezet segíti elő a Xypex kristályosodás kialakulását. A Xypex Patch'n Plug és a Xypex Concentrate Dry-Pac termékeket olyan betonhibák végleges javítására fejlesztették ki, mint példáu a statikus repedések és a hibásan kivitelezett, vagy nem tervezett munkahézagok.

» Xypex speciális bevonatok
» Xypex száraz szóróanyagok
» Xypex javító és egyéb termékek

   
    Következő oldal: A Xypex világszerte
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: