GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Miért a Xypex?
 
  Vízkezelés
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex termékek kiválóan alkalmazhatók a szennyvizek gyűjtésére, szivattyúzására és kezelésére használt betonszer-kezetek vízszigetelésére és az agresszív mikrobiális hatások elleni védelmére.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

Megfelelni a kihívásoknak

A szennyvíztisztitási infrastruktúra védelme
A szennyvízgyűjtő- és tisztító műtárgyak két legfőbb általános problémája a mikrobáktól eredő korrózió és a vízszivárgás. Ha nem foglalkoznak velük vagy rosszul kezelik azokat, e problémák a betonszerkezetek gyors állagromlásához vezetnek, ami költséges felújítást és jelentősen csökkent hasznos élettartamot eredményez. Ezt a helyzetet és kihívást világszerte jól ismerik a mérnökök és az önkormányzatok, mivel nekik kell kielégíteni az egyre növekvő igényt az olyan műtárgyak iránt, amelyek meg tudnak felelni az ipar, a környezet, a gazdaságosság, valamint a jobb ivóvízellátás és a közegészségügy követelményeinek.

A Xypex több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a városi beton infrastruktúrák vízszigetelése és védelme terén, alkalmas tehát a kihívással történő szembeszállásra. A Xypex kristályos vízzáró technológiánk alkalmassága világszerte bizonyítást nyert felújított és új építésű csatornázási és szennyvíztisztítási szerkezeteknél egyaránt és ez a legjobbként nyilvántartott technológia a nehéz biokémiai körülmények között jelentkező vegyi korrózió elleni védelemben, valamint a vízszivárgással szembeni állóképességben, még szélsőséges nyomásviszonyok között is.
   
    Következő oldal: Szerkezetek - Problémák
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: