GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
  Miért a Xypex?
 
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex kristályos technológia nem mérgező, ivóvizes alkalmazhatóságát számos nemzetközi minősítő intézet jóváhagyta az egész világon.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

Megfelelni a kihívásoknak

A vízkezelési infrastruktúra védelme
A vízkezelő üzemek tartályainak és medencéinek szerkezeti sértetlensége teljes mértékben attól függ, milyen a betonacél korrózióvédelme. A rossz vízszigetelés, a repedések, a szerkezeti illesztések szétválása és a vegyi korrózió a vízszivárgás és a beton állapotromlásának okozói. A következmények: költséges felújítás és jelentősen csökkenő hasznos élettartam.

A Xypex több mint 40 éves tapasztalatával, világszerte 70 országban, széles körű tapasztalattal rendelkezik a vízszigetelés és a közegészségügyi infrastruktúra-védelem terén és nagy jelentőségű résztvevőként tekintenek rá a vízkezelés és víztisztítás területén. A Xypex kristályos vízzáró technológia nem mérgező, ezért világszerte hivatalosan engedélyezték az ivóvizes létesítményekben történő használatát. Hatalmas portfólióval rendelkezünk nemzetközi beruházásokról szóló referenciákból. Legyen szó akár új építésről, akár meglévő vízkezelési műtárgyak felújításáról, a Xypex kivételes hírnévre tett szert azzal, hogy ellenáll a szélsőséges hidrosztatikus nyomásnak, a vegyi korróziónak és védi a beton szerkezeti sértetlenségét.
   
    Következő oldal: Szerkezetek - Problémák
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: