GLOBALSITE
       
  Dokumentumtár
  Média
  Videók
  Szakirodalom
  Bemutatkozó anyagok
  Projekttípusok
  Termékkatalógusok
  Alkalmazási segédletek
  Termékadatlapok
  Műszaki adatlapok
  Biztonsági adatlapok
  Teljesítmény nyilatkozatok
  Tanúsítványok, engedélyek
 
 

Xypex szakirodalom

  További információra van szüksége? Kiadványaink és katalógusaink online elektronikus verzióihoz egyszerűen hozzáférhet, azokat letöltheti vagy megtekintheti a képernyőn.
   

« Bemutatkozó anyagok

Ismerje meg társaságunkat, a Xypex kristályos technológiánk működéséi elvét és hatásmechanizmusát, termékeinket és referenciáinkat. Tekintse át az előbbieken túl a CSI formátumban összeállított termék specifikációnkat, teszt- és vizsgálati eredményeket, valamint további referenciákat tartalmazó angol nyelvű digitális katalógusunkat is.


« Projekttípusok

A Xypex kristályos technológia betonszerkezetek ezreit védi világszerte, kezdve az épületalapoktól, a hidakon és alagutakon át a víz- és szennyvízkezelő telepeket magába foglalva és így tovább.
« Termékkatalógusok

Fedezze fel a Xypex termékcsaládot, mely a betonszerkezetek integrált részévé váló speciális bevonatok, a betonadalékszerek, a száraz szóróanyagok és a különböző betonjavító és utókezelő termékek minden igényre válaszoló megoldáscsomagja.
« Alkalmazási segédletek

A folyamatosan bővülő alkamazási segédlet gyűjteményünk a tipikus Xypex alkalmazásokat mutatja be grafikus illusztrációval és az egyes lépések részletes leírásával.
« Termékadatlapok

A Termékadatlapok részletes termékinformációkat, vizsgálati adatokat továbbá az alkalmazásukra, adagolásukra vonatkozó útmutatást és tapasztaltainkat tartalmazzák.
« Műszaki adatlapok

A Műszaki adatlapok rövid termékinformációkat, termékjellemzőket, továbbá az alkalmazásukra, adagolásukra és a tárolásukra vonatkozó útmutatásokat és információkat tartalmazzák.
« Biztonsági adatlapok

A Biztonsági adatlapok a termékfelelősség és a munkahelyi biztonság fontos elemei, információt nyújtanak a dolgozók és a sürgősségi személyzet számára a termékek összetevőiről, azok veszélyes fizikai, kémiai és élettani hatásairól, biztonságos felhasználásáról és tárolásáról.
« Teljesítmény nyilatkozatok

A CE jelöléssel ellátható termékek esetében a gyártó felelősséget vállal azért és nyilatkozik, hogy az építési termék teljesítménye megfelel a nyilatkozatban rögzített és adatszerűen felsorolt teljesítménynek. A Teljesítmény nyilatkozatok segítségével partnereink és felhasználóink össze tudják hasonlítani a piacon rendelkezésre álló különböző termékeket közös, jól definiált, mérhető elemeken keresztül és be tudják azonosítani, melyik termék használható leginkább a speciális követelményéhez.
« Tanúsítványok, engedélyek

A CE Tanúsítással és jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak, értékesíthetők az európai piacon. Ha egy gyártó CE-jelöléssel látja el valamely termékét, ezzel azt garantálja, hogy a termék eleget tesz a CE-jelöléssel járó valamennyi jogi kötelezettségnek.
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: