GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Miért a Xypex?
 
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex egyedülálló kristályos technológiája vízzáróvá teszi és megvédi a hídszerkezetet a fagyás-olvadás ciklusok okozta káros hatásoktól, a kloridoktól és a szélsőséges hidrosztatikus nyomás okozta támadásoktól, még a legsúlyosabb környezeti feltételek esetén is.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

Megfelelni a kihívásoknak

Hídszerkezetek védelme
A hidak betonszerkezetei folyamatosan ki vannak téve a nedvesség és a kloridok okozta korróziónak. Megfelelő védelem nélkül a hidak szerkezeti integritása rövid időn belül sérül, ami költséges felújítást, kármentesítést és jelentősen csökkenő hasznos élettartamot eredményez. Miután a nedvesség és a kloridok elérik a betonacélt, egy terjeszkedő oxidációs folyamat veszi kezdetét, mely repedések és betonsérülések kialakulását eredményezi. A repedések megjelenése a környezeti hatásokkal kombinálódva – mint például a fagyás/olvadás rongáló, vagy a forró időjárás korróziót fokozó hatása – ezeket a károsodási folyamatokat felgyorsítja.

A több, mint 40 éves tapasztalatával mára már 70 országban jelenlévő Xypex kristályos technológia termékeit számos hídszerkezetnél alkalmazzák a vízzáróság és a kloridok elleni védelem, valamint a beton tartósságának helyreállítása és növelése érdekében. Ebben a kihívásokkal teli környezetben, ahol a szerkezetek mind sós vagy édesvíz, mind jégmentesítő vegyszerek, mind pedig a fagyás/olvadás ciklusok okozta roncsolódásoknak ki vannak téve, vagy ahol kémiai ellenálló képesség (szulfát vagy ASR) szükséges, a Xypex egy kiváló partner az hídszerkezetek élettartamának növelése területén.
   
    Következő oldal: Szerkezetek - Problémák
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: