GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Miért a Xypex?
 
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex vízszigetelés leggyakrabban a talajszint alatt történik. A Xypex kristályos technológia ellenáll a hidrosztatikai nyomásnak, megvédi a betonacélt a korróziótól és a betont a szulfát támadástól.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

Megfelelni a kihívásoknak

Betonalapok védelme
A betonszerkezetek és épületalapok szerkezeti integritását komolyan befolyásolja a hidrosztatikai nyomás, a talajvízszint illetve egyes esetekben az árvízszint és a felszíni vízszivárgás. A nem megfelelő vízszigetelés, a repedések és a hibás szerkezeti illesztések azok a problémák, amelyek az alapzatokba szivárgó vizet és ezáltal a beton korrózióját eredményezik. Ha rosszul kezelik ezeket a problémákat, az a betonszerkezetek gyors állagromlásához vezet, ami költséges felújítást, jelentősen csökkenő hasznos élettartamot eredményez és idővel meggyengíti az épület szerkezetét. A Xypex jelentős múlttal rendelkezik a vízszigetelés és az épület alapok védelmének területén, legyen az akár egyetlen ház vagy sokemeletes szerkezet. A Xypex által elismert kivitelezők, vállalkozók kulcsfontosságú beszállítói az építőiparnak.

A Xypex nem toxikus kristályos technológia világszerte több ezer alapot véd. Legyen szó akár új építésről, akár meglévő betonszerkezetek felújításáról, a Xypex kivételes hírnévre tett szert azzal, hogy megvédi a beton szerkezeti integritását, ellenáll a vegyi korróziónak, a vízszivárgásnak és a szélsőséges hidrosztatikus nyomásnak.

   
    Következő oldal: Szerkezetek - Problémák
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: