GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Miért a Xypex?
  Referenciák
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Hidak

 
A Xypex egyedülálló kristályos technológiája vízzáróvá teszi és megvédi a hídszerkezetet a fagyás-olvadás ciklusok okozta káros hatásoktól, a kloridoktól és a szélsőséges hidrosztatikus nyomás okozta támadásoktól, még a legsúlyosabb környezeti feltételek esetén is.
   
  Referencia lista
 

M0 Megyeri híd, pilonok

Budapest

A pilonok szélsőséges időjárási viszonyoknak kitett betonszerkezetek, melyek gyors ütemű állagromlásához a környezeti terhelés, a kipufogógázok és a madárürülék káros hatásai is hozzájárulnak. A kivitelező a pilonok utólagos felületvédelméhez Xypex Concentrate speciális bevonóanyagot használt, a nedves utókezelést pedig Xypex Gamma Cure kipárolgásgátlóval váltotta ki.

 
  M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

Kőröshegy

A hídszegélyek és a csapadékvíz-elvezető rendszer (folyókák és akna) környezeti terhelés, kipufogógázok és jégtelenítő sózás okozta káros hatások elleni együttes védelmét a Xypex Concentrate speciális bevonat utólagos alkalmazásával biztosítottuk.

 
  M8 Pentele híd, mederpillérek

Dunavecse

A mederpillérek előregyártott betonelemeinek külső, víz által támadott felületét kezeltük utólag Xypex Concentrate speciális bevonattal. A pillérek szerkezeti illesztéseinek vízzáróságát Xypex Patch'n Plug gyorstömítő anyag alkalmazásával biztosítottuk.

 
  Hidak

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: