GLOBALSITE
       
  Termékek
  Kristályos technológia
  A Xypex előnyei
  Speciális bevonatok
  Betonadalékszerek
  Száraz szóróanyagok
  Javító és egyéb termékek
  Alkalmazás
  Garancia
 
 

Xypex garancia

  Valamennyi Xypex termék gyártói garanciával rendelkezik.
     
   

Xypex garancia

A jótállási és szavatossági igény a Xypex termékek magyarországi forgalmazója által kiállított Minőségi tanúsítvánnyal érvényesíthető.


  1. A Xypex Chemical Corporation, a továbbiakban: a gyártó, garantálja, hogy a forgalmazói által értékesített termékek, anyaghibától mentesek és megfelelnek a gyártó normál minőségű termékekre vonatkozó gyártási előírásainak.

  2. Amennyiben bármelyik termék bizonyítottan hibás vagy nem felel meg a gyártó normál gyártási előírásainak, a gyártó garanciát vállal annak kicserélésére. A garancia feltétele, hogy a termékek tárolása és alkalmazása a gyártó írásos utasításainak megfelelően történjen. A gyártó nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett vagy következményes költség vagy kár megtérítésére, beleértve, de nem kizárólagosan a személyi sérüléssel kapcsolatos károkat vagy halált, anyagi kárt vagy elmaradt hasznot.

  3. Ez a garancia érvényét veszti, ha a termékeket olyan személyek vagy cégek értékesítették/alkalmazták, akik nem rendelkeztek a gyártó engedélyével, vagy ha az eladott terméket a szállítás időpontja után több mint egy év elteltével alkalmazták, vagy ha az értékesített terméket nem megfelelően tárolták, szállították, annak összetételét megváltoztatták vagy módosították.

  4. A Xypex termékek alkalmazásához kapcsolódó információkat és szakmai ajánlásokat a Xypex legjobb tudása szerint végzi és jóhiszeműen biztosítja. Ezen információkból, bármilyen írásos javaslatunkból, illetve más tanácsunkból a helyszíni körülményekben lévő különbségek természete miatt az adott célra való megfelelőségre vonatkozó garancia, vagy jogi vonatkozásból eredő kötelezettség nem származtatható. A termékek alkalmazásával kapcsolatban minden adat és felvilágosítás sem menti fel a vevőt azon felelőssége alól, hogy a termékek adott célra való megfelelőségével kapcsolatos saját vizsgálatait és/vagy kísérleteit elvégezze. A felhasználónak minden esetben az adott termék legfrissebb Termékadatlapját kell figyelembe vennie, amit rendelkezésre bocsátunk.

   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: