GLOBALSITE
       
í
  Referenciák
  Alagutak
  Miért a Xypex?
  Referenciák
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Alagutak

 
Az alagutak megfelelő vízszigetelése jelentősen lelassítja a betonszerkezetek állagromlását, hasznos élettartam növeke-
dést eredményez és megóvja az alagutak szerkezeti integritását.
   
  Referencia lista
 

Hulladékszállító alagút

Budapest

A vásárcsarnokban keletkező hulladék elszállítása a beérkező áruktól jól elkülönítve egy a mai kor igényei szerint átépített alagúton, árvíz esetén pedig liften keresztül történik. Árvíz idején az alagút zsilippel lezárható. Az alagút átépítéséhez és az új lift építéséhez Xypex betonadalékszerrel készült betont használtak.

 
  M3 metró szervizalagút

Budapest

Felújítás, utólagos szigetelés – Az Arany János utcai megálló szervizalagútja a nagy hidrosztatikai nyomás miatt ázott. Az alagút falán megjelent repedéseket és egyéb betonhibákat Xypex Patch'n Plug tömítőanyaggal javítottuk ki, majd az alagút belső felületét Xypex Concentrate speciális bevonatszigeteléssel láttuk el.

 
  Rocla csőalagút

Budapest

Két budapesti, előregyártott betonelemekből készült csőalagútnál a szerkezeti elemek illesztéseit és a csöveken megjelent repedéseket Xypex Patch'n Plug tömítőanyaggal javítottuk ki, majd a csőalagút teljes belső felületét Xypex Concentrate speciális bevonattal kezeltük. Az egyik alagutat árvíz miatt a kezelést követő tizedik napon el kellett árasztani. Az árvíz alatt az illesztések tömítése jól működött, az árvíz levonulása után pedig a bevonat kristályosodása tovább folytatódott.

 
  Szállítóalagút

Lenti

Javítás, utólagos szigetelés – A Cserépgyár egyik földalatti szállítóalagútja a magas hidrosztatikai nyomás következtében nedvesedett. Az alagút falán megjelent repedéseket és egyéb betonhibákat Xypex Patch'n Plug tömítőanyaggal javították ki, majd a beton teljes belső felületét Xypex Concentrate speciális bevonatszigeteléssel látták el.

 
  Alagutak

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: