GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Miért a Xypex?
 
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Miért a Xypex?

 
A Xypex egyedülálló kristályos technológiája jelentős mértékben hozzájárul az ipari betonszerkezetek vízzáróvá tételéhez és olajok, szulfátok, kloridok, egyéb agresszív vegyi anyagok hatásai elleni védelméhez még magas hidrosztatikai nyomás-viszonyok között is.

 

 

» Megfelelni a kihívásoknak
» Szerkezetek - Problémák
» A végleges megoldás
» A megfelelő termékek
» A Xypex világszerte
» Töltse le PDF-ként

Megfelelni a kihívásoknak

Az ipari szerkezetek védelme
Az ipari betonszerkezetek folyamatos hidrosztatikai nyomásnak, szulfátok, kloridok és egyéb agresszív vegyi anyagok hatásának vannak kitéve. Megfelelő védelem nélkül a beton szerkezeti integritása rövid időn belül sérül, a betonszerkezetek gyors állagromlásához vezetnek, ami költséges kármentesítést, felújítást és jelentősen csökkenő hasznos élettartamot eredményez. Ha a nedvesség és a kloridok elérik a betonacélt, egy terjeszkedő oxidációs reakció veszi kezdetét, mely repedések és felhasadások kialakulását eredményezi. A repedések megjelenése a környezeti hatásokkal kombinálódva – mint például a fagyás/olvadás rongáló, vagy a forró időjárás korróziót fokozó hatása – ezeket a károsodási folyamatokat felgyorsítja.

A több, mint 40 éves tapasztalatával mára már 70 országban jelenlévő Xypex kristályos technológia termékeit számos iparágban alkalmazzák a vízzáróság, a korrózió elleni védelem, valamint a beton tartósságának helyreállítása és növelése érdekében. Ebben a kihívásokkal teli környezetben a Xypex egy kiváló tekintélyű partner az ipari szerkezetek élettartamának növelése területén.
   
    Következő oldal: Szerkezetek - Problémák
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: