GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
  Miért a Xypex?
  Referenciák
 
 

Vízkezelés

 
A Xypex kristályos technológia nem mérgező, ivóvizes alkalmazhatóságát számos nemzetközi minősítő intézet jóváhagyta az egész világon.
   
  Referencia lista
 

Aknakút, bújtató

Szentendre

A szentendrei aknakútnál fellépő aktív vízbetörések kerültek megszüntetésre a Xypex Patch'n Plug gyorstömítő anyagunkkal, gyorsan megszüntetve ezzel a betonok további felületkárosodásának lehetőségét.

 
  Csápos kút és ivóvíztározó

Esztergom

A csápos kút és az ivóvíztározó medence betonszerkezetein aktív vízszivárgásokat szüntettek meg a Xypex Patch'n Plug gyorstömítő anyagok használatával, majd ezt követően elvégezték a vízzel érintkező betonfelületek Xypex Concentrate speciális bevonóanyaggal történő utólagos szigetelését.

 
  Ivóvíztározó

Budapest

Mivel a vízkezelő betonszerkezetek erős hidrosztatikai nyomásnak és korróziós hatásoknak vannak kitéve, ezért elengedhetetlen a rendszeres időközönkénti felújításuk. Ennél az ivóvíztározónál az ütemezett felújítás alkalmával a nagyobb repedések és betonhibák javítása Xypex Patch'n Plug javítóanyaggal történt, ezt követően a medence belső, ivóvízzel érintkező felületét Xypex Concentrate és Xypex Modified speciális bevonóanyagokkal látták el két rétegben, hogy helyrehozzák a betonszerkezeteket és meghosszabbítsák azok hasznos élettartamát.

 
  Ivóvíztározó

Herend

A vízkezelők tartószerkezeti épsége alapvetően a betonacél korrózióvédelmétől függ. Ennél az új építésű ivóvíztározónál a betonszerkezetek vízszigetelést a Xypex betonadalékszerek keverőtelepi alkalmazásával biztosították, mellyel megakadályozható a hidrosztatikai nyomás miatti vízszivárgás és a betonacél korrózió.

 
  Ivóvíztározó

Lázbérc

Ennél az ivóvíztározónál egy tervezett ütemezett felújítás alkalmával a nagyobb repedések és betonhibák javításához a Xypex Patch'n Plug tömítőanyagot alkalmazták, majd a medence felületét Xypex Concentrate és Xypex Modified speciális bevonóanyagokkal látták el két rétegben, hogy helyrehozzák a beton szerkezeti integritását és meghosszabbítsák azok gazdaságilag hasznos élettartamát.

 
  Vízkezelés

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: