GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Miért a Xypex?
  Referenciák
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Ipar

 
A Xypex egyedülálló kristályos technológiája jelentős mértékben hozzájárul az ipari betonszerkezetek vízzáróvá tételéhez és olajok, szulfátok, kloridok, egyéb agresszív vegyi anyagok hatásai elleni védelméhez még magas hidrosztatikai nyomás-viszonyok között is.
   
  Referencia lista
 

Gombakomposzt hőkezelő

Tök

Felújítás – A gombakomposzt hőkezelő betonszerkezetei magas hőmérsékletnek és erős vegyi hatásoknak vannak kitéve. Ezért elengedhetetlen ezen betonszerkezetek rendszeres időközönkénti felújítása. A felújítások alkalmával Xypex Concentrate speciális bevonattal két rétegben szigetelik a hőkezelők betonszerkezeteit, a több napos nedves utókezelést pedig Xypex Gamma Cure kipárolgásgátló egyszeri használatával váltják ki.

 
  Continental tesztpálya, vízelvezető rendszer

Gyulafirátót

Új építés – A gyulafirátóti Continental tesztpályája víz és szennyvízelvezető rendszerének vízszigetelését, betonkorrózió elleni, valamint olajok és vegyi hatások elleni védelmét Xypex betonadalékszer használatával oldották meg. Ezáltal jelentősen lerövidítették a vízszigetelés kivitelezési idejét, megtakarították a munkaerőköltségét és még a betonszerkezetek élettartamát is megnövelték.

 
  Hűtőtorony

Kazincbarcika

Új építés, de utólagos szigetelés – Ennél a Kazincbarcikán található vegyi üzemnél összesen három új építésű hűtőtorony fokozott vízszigeteléséhez, betonkorrózió és vegyi hatások elleni védelméhez használták a Xypex Concentrate speciális bevonatot.

 
  MÁV járműtelep, mozdony és kocsimosó

Budapest

Új építés – A mozdony és kocsimosó betonszerkezetei jelentős vízterhelésnek, ezáltal betonkorróziónak, továbbá erős vegyi hatásoknak vannak kitéve, melyek védelmét előrelátóan a Xypex betonadalékszerek alkalmazásával oldották meg, megtakarítva ezzel a szigetelés időszükségletét és munkaerőköltségét, továbbá meghosszabbítva ezzel a mosó élettartamát.

 
  Szarvasmarha telep, istálló, siló, magtár, trágyatároló

Akasztó

Új építés – A mezőgazdasági célú betonszerkezeteket általában öt évre tervezik. A kivitelező által korábban saját beruházásban épített és Xypex adalékszerrel szigetelt birkaistállója már közel 10 éve áll és a mai napig nem szorul felújításra. Ezért ragaszkodott a kivitelező ennél a szarvasmarha telepnél is a Xypex betonadalékszerrel történő vízszigeteléshez, biztosítva ezzel az alaplemezek betonkorrózió és agresszív szulfátok elleni védelmét. Így lerövidítette a szigetelés kivitelezési időszükségletét, jelentős munkaerőköltséget takarított meg és nem utolsósorban megnövelte a betonszerkezetek gazdaságilag hasznos élettartamát.

 
  Ipar

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: