GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Miért a Xypex?
  Referenciák
  Vízkezelés
 
 

Szennyvízgyűjtés és kezelés

 

A Xypex termékek kiválóan alkalmazhatók a szennyvizek gyűjtésére, szivattyúzására és kezelésére használt betonszer-kezetek vízszigetelésére és az agresszív mikrobiális hatások elleni védelmére.

   
  Referencia lista
 

Debreceni Szennyvíztisztító Telep

Debrecen

Az új építésű szennyvízkezelő medence víztartási próbája során mutatkozó nedvesedések és hajszálrepedések szigetelése a Xypex Concentrate speciális bevonóanyag hidrosztatikai nyomás alatti, negatív oldali alkalmazásával történt.

 
  Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep

Budapest

Az új építésű szennyvízkezelő medence víztartási próbája során mutatkozó nedvesedések, hajszálrepedések és repedések szigetelése a Xypex Patch'n Plug javítóanyag, valamint a Xypex Concentrate speciális bevonóanyag hidrosztatikai nyomásnak kitett, negatív oldali alkalmazásával történt.

 
  Győri Szennyvíztisztító Telep

Győr

Mivel a szennyvízkezelő betonszerkezetek erős mikrobáktól eredő korróziós hatásoknak vannak kitéve, ezért elengedhetetlen a rendszeres időközönkénti felújításuk. Ennél az ütemezett felújításnál a nagyobb repedések és betonhibák javítása Xypex Patch'n Plug javítóanyaggal történt, ezt követően a medence belső felületét Xypex Concentrate speciális bevonattal látták el két rétegben, hogy helyrehozzák a meglévő betonszerkezeteket és növeljék azok hasznos élettartamát.

 
  Előregyártott kontaktelemes szennyvíztisztító rendszer

Szeged

A Xypex betonadalékszerek a szennyvíztisztító előregyártott betonelemeit áthatolhatatlanná tették a víz és az agresszív vegyi anyagok számára, ezáltal maga a szerkezet és a szomszédos környezet is védett lett. A Szegeden gyártott betonelemekből Moravica településen épült szennyvíztisztító.

 
  Szennyvízgyűjtés, szennyvízátemelő aknák

Érd, Tárnok, Diósd

Az Érd, Diósd és Tárnok településeken kiépítésre kerülő szennyvízgyűjtő hálózat részeként 60 darab szennyvízátemelő akna megépítése vált szükségessé. A szennyvízvezetékek aknába való bekötésének vízszigetelését és mikrobáktól eredő korrózió elleni védelmét Xypex Patch'n Plug és Xypex Concentrate használatával biztosította a kivitelező.

 
  Szennyvízgyűjtés és kezelés

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: