GLOBALSITE
       
  Referenciák
  Alagutak
  Általános szerkezetek
  Előregyártott szerkezetek
  Erőművek és közművek
  Miért a Xypex?
  Referenciák
  Gátak
  Hidak
  Ipar
  Kikötői, tengeri szerkezetek
  Mezőgazdaság
  Szennyvízgyűjtés és -kezelés
  Vízkezelés
 
 

Erőművek és közművek

 
A Xypex kristályos technológia jelentős mértékben hozzájárul az erőművi betonszerkezetek vízszigeteléséhez és védelméhez.
   
  Referencia lista
 

Gumihasznosító Erőmű

Polgár

Ennél az új építésű erőműnél Xypex betonadalékszerrel készült a betonszerkezetek vízszigetelése. A Xypex kristályos technológiája az ilyen erőművi betonszerkezeteket áthatolhatatlanná teszi a víz számára, ezáltal maga a szerkezet és a szomszédos környezet is védett lesz.

 
  Radioaktív hulladéktároló

Püspökszilágy

A JAERI vizsgálata szerint a Xypex jól szerepelt a „137Cs izotópos radioaktív oldatnak való kitettség” vizsgálatokon. Vízszigetelő tulajdonságai mellett ezért választották a Xypex betonadalékszereket a radioaktív hulladékokat tároló acélkonténerek betonnal történő kitöltéséhez.

 
  Transzformátor alap

Országos

Az újonnan épített transzformátor alapok időjárási viszontagságoknak, fagyás-olvadás ciklusoknak és nagy hőterhelésnek kitett kültéri betonszerkezetek. A transzformátor alapok utólagos felületvédelmét és olajállóságát a Xypex speciális bevonóanyagok (Xypex Concentrate és Xypex Modified) kétrétegű aklalmazásával szoktuk biztosítani, hogy a beton szerkezeti integritása hosszútávon ép maradjon.

 
  Tűzivíztározó

Debrecen

A transzformátor állomás mellé újonnan épített tűzivíztározó állandó hidrosztatikai nyomásnak kitett, talajszint alatti betonszerkezet. A tűzivíztározó utólagos felületvédelmét a Xypex speciális bevonóanyagok (Xypex Concentrate és Xypex Modified) kétrétegű alkalmazásával szoktuk biztosítani, hogy a beton szerkezeti integritása hosszútávon ép maradjon.

 
  Vízterelő műtárgy

Gönyű

A vízterelő műtárgy löszös talajba épített résfalainak betonhibáit Xypex Patch'n Plug -gal javították, majd Xypex Concentrate speciális bevonattal látták el, mely egyfajta tapadóhídként is szolgált a rákerülő 15 cm vastagságú új betonréteg számára.

 
 

Erőművek és közművek

További referenciák világszerte
 
   
   
   
  Mentse a fájlokat és az erdőket!
Csak akkor nyomtasson,
ha valóban szükséges!
Felhasználási feltételek © Xypex Chemical Corporation © ASTOP Magyarország Kft. Kövessen minket a közösségi médiákban: